Boekenmarkt in de Groote of St. Bavo Kerk Haarlem – 12 nov 2011


Op zaterdag 12 november 2011 organiseert ‘Kollektorsitem’ weer de jaarlijkse, drukbezochte boekenbeurs in de Groote of St. Bavo Kerk op de Grote Markt te Haarlem.

In deze bijzondere locatie presenteren zeventig antiquaren en boekhandelaren uit heel Nederland op sfeervol verlichte kramen een grote keuze aan zeldzame en bijzondere tweedehands boeken. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis, romans, naslagwerken, boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, Verkadealbums en oude Schoolplaten.

Gedurende deze boekenmarkt is er een sfeervol optreden van het Haarlems Symfonie Amateur Orkest.

Voor alle liefhebbers van boeken, muziek en kerkbouw een mooie gelegenheid om op 12 november dit evenement te bezoeken. De ingang van de Groote of St. Bavokerk is aan de Oude Groenmarkt. De toegang is gratis.

  • website organisator Kollektorsitem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *