Leonardo Da Vinci – tentoonstelling in Brussel

davinci2.jpg

Leonardo da Vinci was architect, uitvinder, ingenieur, filosoof, natuur- en scheikundige, beeldhouwer, schrijver en schilder. Hij wordt het onderwerp van één van de top evenementen van het jaar 2007 in Brussel, de hoofdstad van Europa.

In het kader van ’50 Jaar Europa’ wordt een grote tentoonstelling georganiseerd in Brussel. De expo zal op een oppervlakte van 3.000 m² originele documenten, maquettes, codex en uitvindingen tentoonstellen die het resultaat zijn van Leonardo’s wetenschappelijke onderzoeken. De tentoonstelling zal vijf thema’s omvatten: Leonardo’s leven, zijn schilderijen, zijn geschriften, zijn machines en tenslotte Europa’s draadkracht als fiere opvolgster van de grote meester.
De tentoonstelling vindt plaats in de Nationale Basiliek van Koekelberg te Brussel – de vijfde grootste kerk ter wereld – van 18 augustus 2007 tot en met 16 maart 2008.

Kijk voor alle informatie op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *