Bijenkorf levert inflatiekroketten…

Ter aanvulling op het stukje ‘Boekenweekuitgaven 2012‘ ook aandacht voor de speciale uitgave die de Bijenkorf tijdens haar ‘literaire boekenmaand’ laat verschijnen.

Dit jaar is dat het boekje ‘Inflatiekroketten, over werk en geld’. Een bundeling van nooit eerder gepubliceerde columns van Sylvia Witteman met als thema geld en werk. Het zijn 25 luchtige en humorvolle korte verhalen over o.a. het fenomeen consuminderen, ludieke tips over hoe om te gaan met zakgeld, het voordeel van thuiswerken, de wondere wereld van freelance werken, de nadelen van de iPad en hoe leuk het is om huizen te zoeken op Funda.nl.

Het boekje is vanaf 1 maart exclusief te koop bij de Bijenkorf voor 4,95 euro.

Sylvia Witteman, Inflatiekroketten: over geld en werk | 90 pagina’s | isbn 9789029585408

Feest der Letteren – De Bijenkorf staat in de maand maart in het teken van de literaire boekenmaand, met speciale aandacht voor de Nederlandstalige literatuur.  Op zaterdag 10 maart 2012 verandert de Bijenkorf Amsterdam in een literair festijn; het Feest der Letteren. Twintig Nederlandse schrijvers, waaronder Tom Lanoye, Connie Palmen, Nico Dijkshoorn, Hanna Bervoets, Kluun en Saskia Noort signeren tussen 14.00 en 16.30 uur hun boeken. Ook Sylvia Witteman is dan aanwezig om haar boek te signeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *