Boekenmarkt in de Bavokerk in Haarlem

bavo-markt-2015

Op zaterdag 14 november 2015 zal de jaarlijkse grote boekenmarkt plaatsvinden in de Grote of St. Bavokerk aan de Grote Markt in Haarlem.

Op ruim zeventig kramen zullen antiquaren en particulieren uit het hele land literatuur, oude boeken, kaarten, bibliofiele uitgaven en strips te koop aanbieden. De markt duurt van 9 tot 17 uur en is vrij toegankelijk.

Tijdens …

Boekenbeurs in de Grote of St.-Bavokerk Haarlem – za 8 nov 2014

boekenmarkt-haarlem-2014

Op zaterdag 8 november 2014 wordt in de Grote of St.-Bavokerk aan de Grote Markt in Haarlem de jaarlijkse boekenbeurs georganiseerd. Gratis te bezoeken van 10 tot 17 uur.

Op ruim zestig kramen zullen antiquaren en particulieren uit het hele land literatuur, boeken over Haarlem, oude boeken, kaarten, bibliofiele uitgaven en strips te koop aanbieden.

Naast het kopen van …

Binnenstad van Dordrecht op 6 juli weer boekenparadijs…

boekenmarkt-dordt-2014

Op 6 juli 2014 is het weer zover en staat de hele binnenstad van Dordrecht in het teken van de Boekenmarkt, de 19e alweer.

Zo’n 600 kramen zijn gevuld met boeken over alle denkbare onderwerpen en als jaarthema is ditmaal gekozen voor “200 jaar Koninkrijk”.

Informatie over deelnemende antiquaren en de omlijstende activiteiten zijn te vinden op de website www.dordtseboekenmarkt.nl.

Het gratis …

Toch weer een boekenmarkt in Rotterdam

boekenmarkt-rotterdam-2014

De openbare bibliotheek in Eotterdam was gedurende tien jaar de organisator van boekenmarkten op de Binnnrotte. In 2013 moesten bezoekers en boekhandelaren het helaas zonder deze markt doen, omdat de bibliotheek de markt niet langer wilde organiseren.

Na overleg met de bibliotheek heeft modern antiquariaat BuyTheBook.nl in 2014 de organisatie van deze prominente boekenmarkt op zich genomen.

De eerste boekenmarkt is …