Start van het boekenseizoen 2007/2008: ruim 115 uitgevers presenteren hun nieuwe titels op ‘Manuscripta’

manuscripta_kl.jpgZoals al eerder gemeld wordt de najaarspresentatie van de uitgevers voor de vakhandel en de pers nu ook (1 dag) toegankelijk voor het publiek.

Het nieuwe boekenevenement Manuscripta moet uitgroeien tot “dé grootse opening van het boekenseizoen 2007/2008“. Tijdens Manuscripta presenteren meer dan 115 Nederlandse uitgevers hun nieuwe titels van het komende seizoen. Verspreid over meer dan 10 podia, op het hele terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, lichten zondag 2 en maandag 3 september meer dan 100 auteurs een tipje van de sluier op over hun in het najaar te verschijnen boeken.

Schrijvers op Manuscripta
Naast Arthur Japin, Judith Koelemeijer, Geert Mak, Harry Mulisch, Nelleke Noordervliet, Lydia Rood en Carry Slee is deze week bekend geworden dat ook de auteurs Kader Abdolah, Gerbrand Bakker, Kristien Hemmerechts, Deborah Moggach, Christine Otten, Jan Siebelink, Frans Thomése, Frank Westerman en babyfluisteraar David Ogilvie acte de présence zullen geven op Manuscripta.

Irma Boom is de grafisch ontwerper van het affiche en het logo. Ook ontwierp zij het Boek van Boeken. Dit vele honderden pagina’s dikke boek van telefoonboekformaat bevat de eerste hoofdstukken van 170 te verschijnen boeken en zal exclusief en gratis verkrijgbaar zijn voor de bezoekers van Manuscripta.

Dagkaarten voor Manuscripta zijn € 7,50 en te verkrijgen via www.manuscripta.nl. Zondag en maandag is Manuscripta open voor het boekenvak en de pers. Zondag is ook het publiek van harte welkom. Manuscripta is op zondag geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op maandag van 9.30 tot 17.00 uur.

Voor verder nieuws en het programma (binnenkort) is nu een website beschikbaar www.manuscripta.nl



Leave a Response