Fraaie graphic novel van Glenn Thomas verschenen bij Plantage Pers

Plantage Pers heeft met het uitgeven van Dialogues on an Aging Existence. A graphic novel by Glenn Thomas opnieuw een fraai vormgegeven boekje uitgebracht. Een stijve zwarte band met een geel etiket bevat een katern van 16 pagina’s, gebonden met ­cahiersteek, gedrukt in twee kleuren.

Het boek bevat alleen intrigerende tekeningen van Glenn Thomas, zonder tekst, zodat de geest driftig aan de slag gaat om er een betekenis of verhaal aan te verbinden.

Glenn Thomas (New Jersey, 1944), woont en werkt sinds 1970 in Amsterdam. Dialogues on an aging existence is zijn vierde boek. Naast het autobiografische The Painting (Plantage Pers, 2008) publiceerde Thomas twee uitgaven met Paul Auster. In The Inner Life of Martin Frost (Mark Batty Publisher, 2008) wordt een tekst uit Austers’ The Book of Illusions door Thomas in een innovatieve typografie ­gecombineerd met een dertigtal ­tekeningen. My mouth is tired now: Peter Stillman’s monologue verscheen als portfolio met 8 zeefdrukken met tekst uit The New York Trilogy – The City of Glass.

Dialogues on an Aging Existence verschijnt in een ­genummerde en gesigneerde oplage van 600 ex. En kwam tot stand in samenwerking met drukkerij Lenoirschuring.

Bestellen – Het boekje kan besteld worden door een e-mail te sturen naar de Plantage Pers met het gewenste aantal exemplaren en het adres.
Omvang 16 pagina’s
Prijs € 20,00 (incl. BTW, excl. € 2,50 verzendkosten)
Formaat 180 × 246 mm
Gedrukt in twee kleuren
ISBN 9789081327305 / NUR 363Leave a Response