Presentatie affiche Boekenbeurs 2012 – Antwerpen

De 76e editie van de grote Vlaamse Boekenbeurs wordt dit jaar gehouden van 31 oktober tot 11 november in Antwerpen Expo.

Op de Cultuurmarkt in Antwerpen (26 augustus) werd het affiche voor dit jaar onthuld.

Het ontwerp van de Boekenbeursposter lag dit jaar in handen van de Antwerpse kunstenaar Sam De Buysscher.

Met zijn ontwerp van de vriendelijk lachende Boekenheld als een fors boek met spierballen én supermanoutfit, wil De Buysscher aantonen dat het boek er nog steeds stevig staat, ondanks de concurrentie van nieuwe media en elektronische varianten.

Boekenbeurs – Met 60.000 boeken ‘de grootste boekenmarkt van Europa’. Meer dan 90 uitgevers presenteren hun nieuwe boeken. Er zijn live radio-opnames, mini-optredens, voorleessessies en korte workshops. Honderden binnen- en buitenlandse auteurs komen langs om hun boeken te signeren. In totaal meer dan 250 programmapunten.

Antwerp Expo | Jan van Rijswijcklaan 191 | 2020 Antwerpen
Woensdag 31 oktober t/m zondag 11 november 2012Leave a Response