Amsterdam Antiquarian Book, Map & Print Fair – 25, 26 en 27 oktober 2007

nvva1.jpgDe jaarlijkse beurs Amsterdam Antiquarian Book, Map & Print Fair, georganiseerd door de NVvA, de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren, gaat van start op donderdag 25 oktober 2007. Deze 27e beurs wordt ook nu weer gehouden in de passagiersterminal aan het IJ, vlakbij het Centraal Station in Amsterdam.

Er zijn meer dan veertig antiquariaten aanwezig, waaronder ook uit België en Duitsland.

nvva2.jpgLezing
Op vrijdag en zaterdag is er om 15.00 uur een lezing door H. Hazelhoff Roelfzema met als onderwerp: ‘De reis van Hendrik Brouwer in 1643 over het traject van Pernambuco naar Valentijnsbaai’. Deze lezing is bij de toegangsprijs inbegrepen.

Catalogus
De toegangsprijs bedraagt 5 euro voor drie dagen, inclusief de gedrukte catalogus. Deze catalogus is ook online in te zien.

Het aanbod op deze beurs valt voor een deel in de ‘hogere prijsklasse’, maar is juist daardoor ook zeer boeiend om eens een bezoek te brengen.Leave a Response