(T) Selexyz begint proef met verkoop e-readers en digitale boeken

23 oktober 2007 – De boekhandels van Selexyz (BGN) gaan begin november een proef starten met de verkoop van e-readers en digitale boeken. Dit staat vandaag te lezen in het Financieel Dagblad.

iliad1.jpg De onderneming start een proef in enkele boekwinkels, waaronder Selexyz Broese in Utrecht. Klanten kunnen daar een e-reader kopen van het merk iLiad. Het apparaat kost euro 650. De koper kan voorlopig alleen nog Engelstalige titels downloaden via de website van Selexyz . Sommige titels zijn gratis, andere kunnen tegen betaling worden afgespeeld. Nederlandse titels zijn nog niet beschikbaar.

Amazon en Google hebben ook aangekondigd te gaan investeren in e-readers.

(Het FD-bericht is alleen toegankelijk voor abonnees.)



2 Responses to “(T) Selexyz begint proef met verkoop e-readers en digitale boeken”

  1. Boeken » Boekhandelketen Selexyz biedt e-readers aan schreef:

    […] De boekhandels van Selexyz (BGN) gaan vanaf begin november experimenteren met de verkoop van e-readers en digitale boeken, zo meldt het Financieel Dagblad en staat te lezen bij Boekendingen. Onder andere bij Selexyz Broese in Utrecht zullen e-readers van het merk iLiad te koop zijn, voor een prijs van 650 euro. Voorlopig zou het wel nog enkel mogelijk zijn om met het apparaat Engelstalige titels te downloaden. Dat gebeurt via de website van Selexyz, waarbij sommige gratis zullen zijn. Nederlandse titels worden voorlopig niet aangeboden. Amazon en Google

Leave a Response