Couperusveiling via internet

Online veiling Couperiana

Op de website Catawiki.nl – ‘de grootste catalogus en marktplaats voor verzamelaars’ – worden al enige tijd online boekenveilingen gehouden.

Van vrijdag 11 t/m donderdag 17 januari 2013 is er een speciale veiling in het kader van de viering 150 jaar Louis Couperus.

Dit is voor verzamelaars van eerste drukken en speciale uitgaven van het werk van Louis Couperus een mooie gelegenheid om te proberen bijzondere stukken aan hun collectie toe te voegen. Verkopers kunnen hun overtollige, of bijzonder exemplaren aanbieden ter verkoop op deze veiling.

Vanaf vrijdag 11 januari wordt de kavellijst gepubliceerd en kan er op de kavels geboden worden. Op donderdagavond 17 januari vanaf 20.00 uur lopen de kavels één voor één af. Zodra er op een kavel in de laatste minuut nog wordt geboden, wordt die kavel steeds met één minuut verlengd.Leave a Response