Nieuwe thriller van Dan Brown – “Inferno” – verschijnt wereldwijd op 14 mei 2013

inferno

“Inferno” will be set in Italy and continues the adventures of symbologist Robert Langdon, publisher Doubleday said. It will be released on May 14. – “Although I studied Dante’s ‘Inferno’ as a student, it wasn’t until recently, while researching in Florence, that I came to appreciate the enduring influence of Dante’s work on the modern world,” Brown said in a statement. “With this new novel, I am excited to take readers on a journey deep into this mysterious realm…a landscape of codes, symbols, and more than a few secret passageways.”

Tien jaar na het overweldigende succes van de Da Vinci Code verschijnt op 14 mei 2013 bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller van Dan Brown, wederom met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Het boek zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen.

De thrillers van Dan Brown zijn in 52 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 4 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

Vandaag kon iedereen zijn of haar portretfoto uploaden op de site www.danbrown.com waarbij via een steeds fijnmaziger fotomozaïek de titel van het nieuwe boek onthuld werd.Leave a Response