Opening ‘selexyz verwijs’ Den Haag op 25 januari 2013

November 2008 plaatste ik foto’s op boekendingen van de feestelijk heropende winkel van De Slegte in Den Haag. Het pand was voorzien van een nieuwe inrichting en huisstijl als symbool van de reorganisatie van de boekhandelsketen – bekend (en bij velen geliefd) van de ramsj en de tweedehands boeken – na de moeilijke tijd die men achter de rug hoopte te hebben.

logo selexyz verwijsNu vindt komend weekend in hetzelfde pand opnieuw een ‘feestelijke opening’ plaats. De prachtige winkel van Selexyz in de Haagse passage is opgedoekt (wordt een Apple Store) en samengevoegd met De Slegte in de Spuistraat. De strijd om te overleven wordt voortgezet.

Vrijdag 25 januari om 18.00 uur feestelijke officiële opening door Christiaan Weijts onder het genot van een hapje en een drankje & live jazzmuziek van het Andriessen Trio.
Vanaf 18.30 uur is Cindy Tarot aanwezig om de toekomst te voorspellen! “Wat heeft 2013 voor ons in petto?”

Het hele weekend geldt voor de tweedehands boeken: elk 2e exemplaar gratis!

 Leave a Response