Stad Amsterdam hoofdgast op de Buenos Aires International Book Fair

libro-cafe-amsterdam-2013

The Dutch Capital will play a main role in the upcoming Fair, since it will be the first city to have its own space on the premises: Amsterdam Café. The program, organized by the Letterenfonds, promises to be impressive: a host of writers, illustrators, booksellers and publishers have already confirmed their presence, both during Professional Sessions and at the Open Fair.

Zo wordt dat aangekondigd op de website van de Feria Internacional del Libro de Buenos Aires, de grootste boekenbeurs van Latijns-Amerika. Deze beurs wordt gehouden van 5 april – 13 mei 2013 en trekt in die dagen meer dan een miljoen bezoekers. Op 45 duizend vierkante meter tentoonstellingsruimte staan ongeveer 1500 exposanten uit meer dan veertig landen.

In het “Café Amsterdam” zullen Nederlandse schrijvers worden voorgesteld (genoemd worden: Maarten Asscher, Douwe Draaisma, Arnon Grunberg, Herman Koch, Cees Nooteboom, Joke van Leeuwen, Wouter van Reek en Frank Westerman) en zijn tentoonstellingen over Van Gogh, illustratoren en strips.

  • Nederlands Letterenfonds (draagt bij aan de verspreiding en promotie van de Nederlands- en Friestalige literatuur in binnen- en buitenland)

 

libros-buenos-aires-2013

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *