Heropening Selexyz Donner + De Slegte Rotterdam op 12 april 2013

selexy-deslegteDeze week is het ook in Rotterdam zo ver. Twee geliefde boekwinkels, Selexyz Donner en De Slegte worden samengevoegd in het pand in de Lijnbaan.

Boekhandels Donner en De Slegte Rotterdam gaan verder onder één dak in het Donnerpand aan de Lijnbaan 150. Onze winkel heeft een nieuwe uitstraling gekregen en u vindt er zowel de nieuwste titels als voordelig geprijsde 2de hands boeken. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april wordt dit feestelijk gevierd met op vrijdagmiddag een verrassingsact en om 17.00 uur de officiële opening met een hapje en een drankje en muziek door de Flamingo’s. 

Met de nieuwe uitstraling van de winkel zijn veel afdelingen naar een andere verdieping verhuisd en hebben we bovendien een nieuwe afdeling tweedehands boeken en antiquariaat. Op zaterdag 13 april stellen de nieuwe afdelingen zich aan u voor met allerlei demonstraties, signeersessies, lezingen en muziek. U bent van harte welkom!

En nu is het afwachten wat het vernieuwende retailconcept ‘boekhandel 3.0’ gaat brengen. Voorlopig wordt er nog druk aan gesleuteld en is de introductie bij het vlaggenschip Selexyz Broese in Utrecht uitgesteld.

 

donner-rotterdamHet pand van Selexyz Donner in de Lijnbaan te Rotterdam. (foto Selexyz)Leave a Response