Fusie Selexyz Donner + De Slegte niet verkeerd

donner-slegte-1Op vrijdag 12 april 2013 werd ook in Rotterdam de samenvoeging van de twee bekendste boekhandels, Selexyz Donner en De Slegte een feit.

Aanvankelijk was ik nogal bedroefd over het verdwijnen van de eigen winkel van De Slegte op de Coolsingel, maar na een eerste bezoek aan de heringerichte winkel aan de Lijnbaan kan ik melden dat het helemaal goed komt.

donner-slegte-3De grote kelderverdieping, waar ook het theaterzaaltje is gevestigd, is grotendeels ingeruimd voor ramsj en tweedehands boeken. Een gedeelte is op de gebruikelijke wijze ingericht met uitstallingen op tafels, waarbij nieuw en afgeprijsd in elkaar overloopt. Maar daarnaast is veel ruimte voor de kasten met ‘eerder gelezen’ aanbod waarin heerlijk gesnuffeld kan worden. Goed gedaan!!

donner-slegte-2

  • Selexyz Donner + De Slegte, Rotterdam

 Leave a Response