Met Google streetview binnen kijken bij Athenaeum boekhandel in Amsterdam

Rondstruinen met Google streetview door bekende en onbekende steden was altijd al een boeiende bezigheid voor de virtuele leunstoelreiziger. Sinds kort is het mogelijk om via streetview binnen te kijken bij boekhandel Athenaeum aan het Spui in Amsterdam. Klik op de foto’s hieronder en loop eens rond in een van de beste boekhandels in Nederland.

athenaeum-exterieur-2013athenaeum-interieur-2013

Met de mogelijkheid voor bedrijven om op deze manier te koppelen aan streetview werd al een begin gemaakt in 2011 en er zijn nu in verschillende landen voorbeelden te vinden.

Libraries & bookstores – Op deze link zijn tien bibliotheken verzameld die op deze manier een kijkje in hun interieur geven. Op dezelfde site ook een artikel over de potentie van deze techniek, waarbij zelfs gewezen wordt op de mogelijkheid om aanbiedingen in te bouwen, die te voorschijn komen na klikken op ‘gelabelde’ elementen in de foto’s.

 

Een gedachte over “Met Google streetview binnen kijken bij Athenaeum boekhandel in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *