Affiche voor de Vlaamse Boekenbeurs 2013 bekend

boekenbeurs-antw-poster-2013‘Levende boekenkast’ geeft startsein voor Boekenbeurs 2013

Inmiddels is het een jaarlijkse traditie: op de Cultuurmarkt in Antwerpen lanceert Boek.be de poster van de Boekenbeurs. De 77e Boekenbeurs vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 11 november in Antwerp expo.

In het najaar verandert Antwerp expo twaalf dagen lang in een paradijs voor boekenliefhebbers. Met zo’n slordige 60.000 boektitels, 20.000 m² uitstalruimte en 100 à 110 standhouders is de Boekenbeurs in Antwerp expo een van de grootste boekenevenementen van Europa. 

De ‘levende boekenkast’ – een symbool voor de dynamische boekenwereld van de Boekenbeurs – is van de hand van Brecht Vandenbroucke. Vandenbroucke (1986) maakte naam met covers en tekeningen voor Humo, De Morgen, Le Monde Diplomatique en zelfs voor The New York Times. Begin 2013 kwam zijn eerste strip uit, White Cube; een strip zonder tekst waarin de moderne kunst flink op de korrel wordt genomen.

Zondag 25 augustus kan tijdens de Cultuurmarkt het affiche van de Boekenbeurs gratis worden afgehaald op de stand van de Boekenbeurs op de Meir.

Boekenbeurs – donderdag 31 oktober t/m maandag 11 november 2013
Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, Antwerpen

2 gedachten over “Affiche voor de Vlaamse Boekenbeurs 2013 bekend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *