Renate Dorrestein schrijft en leest het geschenk voor de Week van het Luisterboek 2014

luisterboek-logoHet Luistergeschenk van de Week van het Luisterboek 2014 wordt geschreven en gelezen door Renate Dorrestein.

In 2014 vindt de Week van het Luisterboek plaats van maandag 19 mei t/m zondag 25 mei. Het Luistergeschenk wordt in deze week bij aankoop van minimaal € 9,95 aan (luister)boeken door de boekwinkel cadeau gedaan aan haar klanten. Deelnemende openbare bibliotheken doen het Luistergeschenk cadeau aan nieuwe en bestaande leden.

Op 16 april 2014 wordt door de jury de shortlist bekendgemaakt van de Luisterboek Award, de prijs voor de beste voorlezer van een luisterboek. Vanaf die datum kan het publiek online stemmen op zijn favoriete luisterboek en bepalen wie de winnaar wordt. Maandagavond 19 mei wordt in het Radio 1 programma Kunststof (NTR), als aftrap van de Week van het Luisterboek, de winnaar bekendgemaakt.

In 2013 won Maar buiten is het feest van Arthur Japin de Luisterboek Award.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *