Verlag Hermann Schmidt maakt van zijn catalogus een verzamelobject

Gesamtverzeichnis 2013 ⎢ 2014

De Duitse uitgeverij Verlag Hermann Schmidt uit Mainz geeft vooral boeken uit op het gebied van typografie en vormgeving. Hun nieuwe catalogus voor het komend seizoen is een mooi voorbeeld van de kracht die goed verzorgd drukwerk kan hebben.

Bücher vom Verlag Hermann Schmidt stehen seit jeher für gute Inhalte und hochwertige Verarbeitung. Auch dieses Jahr dürfen wir Ihnen eine ganze Reihe an Neuerscheinungen und »alten Klassikern« präsentieren. Und da wir das gute alte analoge Buch so schätzen, haben wir uns etwas Besonderes ausgedacht: die versteckten Innenseiten der japanischen Blockbindung stellen ein Pendant zu amazons »Blick ins Buch« entgegen.

Gelukkig maken steeds meer uitgevers hun aanbiedingsbrochures ook toegankelijk via ISSUU. Ook deze ‘Gesamtverzeichnis’ kunt u online doorkijken.

Maar u kunt het boekje ook gratis thuis gestuurd krijgen.

schmidt-cat-2013-1schmidt-cat-2013-2

 

 Leave a Response