Literaire postzegels

postzegels-vel.jpgpostzegels.jpg

Een boekhandelaar J. Godsey uit Massachusetts, United States heeft een dagelijkse weblog over boeken en boekendingen. Maar daarnaast verzameld hij ook schrijvers op postzegels. Daar zou je toch niet zo gauw aan denken. Maar als je iets verder kijkt dan zou je zelfs voorzichtig kunnen spreken over ‘kleingrafiek’.postzegel-1.jpgpostzegel-2.jpg

Ook hierover is hij een weblog begonnen.

Op 12 oktober 2006 zijn de eerste afbeeldingen er op gezet en hij belooft dat er nog veel meer komt.

2 gedachten over “Literaire postzegels

  1. Geachte, ik ontdek net je blog. Fenomenaal goed! Ik stop binnenkort met werken en begin weer te lezen. Maar! Ik zie een dt-fout in je stukje van 18 oktober. Dit kan niet anders dan een onachtzaamheid zijn!
    Groeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *