De Poëziewinkel in Bredevoort houdt op te bestaan – 50% korting op alle aankopen

poeziewinkel-bredevoort-2013

Door de verhuizing van het Poëziecentrum Nederland naar Nijmegen zal de Poëziewinkel ophouden te bestaan. Daarvan kunt u als bezoeker profiteren, want tot 1 april a.s. ontvangt u op elke aankoop 50% korting. Hoe meer u afneemt, hoe meer wij besparen op de verhuiskosten. Inderdaad geldt voor de gehele voorraad: alles mag/moet weg! De openingstijden van de Poëziewinkel zijn: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Poëziecentrum Nederland is een studie- en documentatiecentrum voor moderne Nederlands(talig)e poëzie. Het stelt zich ten doel het lezen en bestuderen van poëzie te bevorderen in de breedste zin van het woord. Het centrum en de Poëziewinkel worden gedreven door een groep vrijwilligers onder leiding van Wim van Til die in 2000 met het Poëziecentrum startte in Geffen (Noord-Brabant). Sinds 2006 is het Poëziecentrum Nederland gevestigd in Bredevoort Boekenstad.

Op 1 april 2014 zal het Poëziecentrum Nederland (PcNL) verhuizen naar de Openbare Bibliotheek Nijmegen. Directeur Wim van Til zegt dat er te weinig toeloop is om het centrum open te houden. Van Til hoopt in Nijmegen de activiteiten uit te kunnen breiden en meer te kunnen samenwerken met scholen en de universiteit.

Poëziecentrum Nederland
Studie- en documentatiecentrum voor moderne Nederlandstalige poëzie.
Adres: ’t Zand 25, 7126 BG Bredevoort

 One Response to “De Poëziewinkel in Bredevoort houdt op te bestaan – 50% korting op alle aankopen”

  1. Voor ‘boekenstad’ Bredevoort maakt het niet zo veel meer uit. Ze waren, op sterven na, toch al dood

Leave a Response