Jeugdboekenweek 2014 in België

vlaamse-kinderboekenweek-2014

De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen lang zetten scholen, bibliotheken, boekhandels en culturele centra de mooiste boeken in de kijker. 

De Kinderboekenweek in Nederland is altijd in oktober, maar in Vlaanderen sluit het aan op de gewone Boekenweek, die dit jaar plaats vindt van 8-16 maart 2014, gelijktijdig met de Boekenweek in Nederland.

De Vlaamse Jeugdboekenweek 2014 vindt plaats van 15 tot 30 maart. Jaarlijks heeft de Jeugdboekenweek een ander thema. Dit jaar is het thema ‘gevaar’. Illustrator Gerda Dendooven maakte samen met vormgever Kris Demey het beeldmateriaal.

  • Kijk op de website hoe onze Zuiderburen deze feestelijke promotie van het lezen en boeken kopen aanpakken.

 Leave a Response