Nacht van de Poëzie na zeven jaar weer terug in Tivoli

nacht-poezie-utrecht-2014Nacht van de Poëzie terug in Grote Zaal TivoliVredenburg

Zaterdag 20 september 2014 vindt de Nacht van de Poëzie voor het eerst sinds zeven jaar weer plaats in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Gedurende de verbouwing van Vredenburg leidde een van de grootste poëziefestivals van Nederland een reizend bestaan in afwachting van de voltooiing van het nieuwe muziekcentrum.

Met de terugkeer naar TivoliVredenburg is de 32ste Nacht van de Poëzie eindelijk thuis in de zaal van architect Hertzberger. Het evenement begint om 20.00 uur en eindigt meestal tegen 4.00 uur in de ochtend. In de gangen rond de Grote Zaal vindt gelijktijdig ook een boekenmarkt en een presentatie van kleine uitgevers, literaire tijdschriften en organisaties plaats.

  • de kaartverkoop voor de 32ste Nacht van de Poëzie start op zaterdag 7 juni a.s.Leave a Response