Centrum Den Haag heeft nieuwe grote boekhandel

paagman-2015-1
Op 13 februari 2015 opende de nieuwe vestiging van Boekhandel Paagman haar deuren aan de Lange Poten 41. Tegenover het gebouw van de Tweede Kamer en vlakbij het Plein is Paagman met 700 m2 winkelruimte de grootste boekhandel van Den Haag.

Paagman begon in 1951 en heeft ook een grote boekhandel in de Frederik Hendriklaan in Scheveningen.  In april 2014 nam Paagman de winkel over van Polare/De Slegte in de Spuistraat. Deze tijdelijke vestiging is nu gesloten.

Het pand waarin de boekhandel nu is gevestigd werd in 1919 gebouwd als bioscoop. Het ontwerp in Art Deco stijl is van architect C. van den Hoogenband.

 

paagman-2015-2foto’s facebook Paagman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *