‘Rotspaleis’ – nieuw poëziefestival in Sportpaleis Antwerpen

rotspaleis

ROTSPALEIS, dat is de mooist mogelijke poëzievoorstelling in de grootst mogelijke indoor publieksruimte in België. Dit alles voor een breed publiek, omdat poëzie thuishoort dààr waar de mensen thuis zijn: in het Sportpaleis.

ROTSPALEIS dat zijn 12 dichters, 4 muzikanten, 4 onverwachte namen buiten de wereld van de poëzie.

ROTSPALEIS gebruikt het Sportpaleis volledig in z’n omgekeerde, waarbij heel het Sportpaleis een podium wordt. Twee mobiele camerateams capteren van dichtbij de actie op de verschillende speelplekken, her en der verspreid in de zaal, en geven die weer op het scherm op het podium. De gedichten worden geprojecteerd tijdens het brengen van de poëzie, zo kan je als publiek ‘rustig’ volgen.

Datum: Vrijdag 20 maart én zaterdag 21 maart 2015, 20.30 uur tot 22.30 uur
Locatie: Antwerps Sportpaleis, Schijnpoortweg 119, BE-2170 Merksem

De openingsavond op vrijdag 20 maart is al uitverkocht. Voor zaterdag 21 maart zijn er nog wel tickets.

 Leave a Response