Grote antiquarische boekenbeurs in Sint Janskerk Maastricht

mabp-2015De Maastrichtse Sint Janskerk wordt voor de achtste keer weer het eldorado voor de collectioneur en liefhebber van antiquarische boeken en prenten.

Van vrijdag 13 maart t/m zondag 15 maart 2015 zullen een dertigtal gerenommeerde antiquarenhuizen uit binnen- en buitenland hun meest waardevolle en interessantste objecten uit hun collecties laten zien. Bekijk vast de hoogtepunten in de online catalogus.

De organisatie van de Maastricht Antiquarian Book & Print Fair (MABP)  streeft ernaar om een zo breed mogelijk aanbod op het gebied van antiquarische boeken en prenten aan de bezoekers te presenteren. Niet alleen de verwende collectioneur van verluchte handschriften, oude drukken en zeldzame prenten kan er zijn slag slaan, ook voor de bescheiden verzamelaar is er genoeg moois om te bekijken en gekocht te worden.

Deze grote internationale antiquarenbeurs, die samenvalt met het eerste weekend van TEFAF, wordt weer georganiseerd in de gotische Sint Janskerk aan het Vrijthof te Maastricht.

 Leave a Response