Inkfest – boekenbeurs in de Amsterdamse Hallen – zondag 12 april

inkfest-2015

Op zondag 12 april 2015 vindt in de Amsterdamse Hallen het eerste Inkfest plaats. Op deze beurs voor de liefhebber van het 20ste eeuwse en hedendaagse kunstenaarsboek staan mensen uit de boeken- en kunstwereld met een breed spectrum aan bijzondere beeldende of (typo)grafische uitgaven en aanverwante grafische presentaties.

Inkfest vindt plaats in de Passage van de Hallen in Amsterdam West (nabij de Ten Katemarkt). Er is plaats voor circa 50 deelnemers. De Passage is onderdeel van Tramremise de Hallen, waar onder meer een bibliotheek, bioscoop en diverse horecagelegenheden gevestigd zijn. De Passage is goed bereikbaar, zowel met een auto als met het openbaar vervoer. Onder de Hallen is een parkeergarage.

 Leave a Response