Bordewijk Festival 12 & 13 september 2015

bordewijkfestival-poster-2

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de beroemde Haagse schrijver Ferdinand Bordewijk overleed. Als eerbetoon organiseert het Bordewijk Genootschap op 12 & 13 september in Theater aan het Spui het Bordewijk Festival. Ook is er aandacht voor het werk van zijn vrouw, de componiste Johanna Bordewijk-Roepman. Met een gevarieerd programma vol muziek en theater en bekende namen als Gustaaf Peek, L.H. Wiener, Bart Chabot en Helga Ruebsamen brengt het festival een ode aan één de belangrijkste Nederlandse schriivers van zijn generatie.

Bordewijk Festival | 12 & 13 sept 2015 | Theater aan het Spui
Bordewijkspecial bij NPO Cultura | 12 & 13 sept 2015 | tv

logo-cultura-npoOp NPO Cultura zijn in hetzelfde weekend programma’s over Bordewijk, de televisiebewerkingen van Bint en Karakter en een zeldzaam interview met de schrijver. Zaterdag 12 september vanaf 20:30 uur en zondag 13 september vanaf 19:50 uur.Leave a Response