Best Verzorgde Boeken van 2014 in het Stedelijk

In het Stedelijk Museum Amsterdam is de jaarlijkse tentoonstelling van Best Verzorgde Boeken weer te zien. De keurcollectie van boeken uit 2014 zal in het museum te zien zijn tot en met zondag 25 oktober 2015.

best-verzorgd-2014

De expositie over in 2014 verschenen boeken vindt plaats in het Teijin auditorium in het Stedelijk Museum en toont de 56ste jaarlijkse Best Verzorgde Boekenselectie. Die selectie van 2014 is samengesteld door een vakjury bestaande uit uitgever Astrid Vorstermans, de grafisch ontwerpers Hans Bockting en Joris Kritis, museumconservator Carolien Glazenburg en grafisch productiebegeleider Bregitta Kramer.

Nieuw dit jaar is de digitale presentatie van alle 298 inzendingen. De 33 hieruit gekozen boeken kunnen worden ingekeken en zullen worden opgenomen in de (nog niet verschenen) catalogusThe Best Dutch Book Designs 2014 De Best Verzorgde Boeken. Het boek is ontworpen door het vormgeversduo Haller Brun.

 Leave a Response