Opening Graphic Design Museum in Breda live op internet…

beyerd-open.jpgOfficiŽle opening

Op 11 juni 2008 opent Hare Majesteit de Koningin het Graphic Design Museum, Beyerd Breda, het eerste museum ter wereld dat zich specifiek richt op grafische vormgeving.

Een instituut dat tegelijkertijd zal fungeren als museum, kenniscentrum, onderwijsomgeving, winkel voor beeldcultuur, ontwerperscafť en productiehuis voor grafische vormgeving. Het Graphic Design Museum biedt een internationaal podium voor gevestigde ontwerpers en is tevens een springplank voor nieuw toptalent“.

Live op internet
Hoewel de officiŽle opening een besloten bijeenkomst voor genodigden is, kunt ook u erbij zijn. Filmisch verbeeld door Micha Klein wordt de officiŽle openstelling van 16.00 tot 18.00 uur live uitgezonden op de website.

Alles over de opening en de eerste tentoonstellingen op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *