‘Geef Mij Maar Een Boek’ – boekhandel komt met bijzondere actie

 logo-geef-maar-boek-2015
De boekverkopers in Nederland hebben de handen ineen geslagen en zijn de boekhandelsactie Geef mij maar een boek! gestart. Het doel is om jaarlijks een van de mooiste jeugdboeken ooit, een echte klassieker, voor ieder kind makkelijk en voor 1 euro beschikbaar te stellen.

actie-oorlogswinter-2016De actie Geef mij maar een boek! start zaterdag 20 februari 2016. Kinderen kunnen dan voor 1 euro de klassieker Oorlogswinter van Jan Terlouw bij de boekhandel kopen. ‘En dan niet zomaar een goedkope pocket, maar een prachtige paperbackuitgave op romandruk met full colour omslag’, aldus de initiatiefnemers.

De boekhandels van Nederland willen met deze actie laten zien dat ze beschikken over daadkracht en wijzen op de noodzakelijke plaats van het boek in het onderwijs en het leven van kinderen.

Ga voor meer informatie over de boekhandelsactie naar de website van Geef mij maar een boek! www.geefmijmaareenboek.nl.

 

 Leave a Response