Meer aandacht voor het Romantische Boek met de Valentijnsprijs 2016

valentijnsgenootsch-logo

Romantische boeken, waaronder familie- en streekromans maar ook historische romans, worden door veel lezers gewaardeerd. Uit de uitleencijfers van de bibliotheken blijkt dat romantische boeken 20 miljoen keer per jaar worden uitgeleend. Het romantische boek wordt het meest uitgeleend en gelezen.

Maar de aandacht voor Het Romantische Boek kan beter vindt het Valentijnsgenootschap. Zij organiseert voor de tweede keer de Week van het Romantische Boek (7-14 februari 2016), met lezingen, workshops en Valentijnsontbijten. De Week van het Romantische Boek eindigt met de prijsuitreiking van de Valentijnsprijs 2016 voor het beste Romatische Boek, tijdens het Valentijnfestival in Ermelo op zaterdag 13 februari.

voor de Valentijnsprijs 2016 zijn genomineerd

  • Blind vertrouwen – Elly Koster – uitgever Cupido
  • De trein van 12:10 – Johanna A. van Archem – uitgever Z&K
  • Dochter van de sterren – Reina Crispijn – uitgever Z&K
  • Drijfzand – José Vriens – uitgever Ellessy
  • Voorbij de duisternis – Sandra Berg – uitgever Z&K

>> Stemmen kun je op de website van het Valentijnsgenootschap

de genomineerde titels zijn ook te koop bij bol.comLeave a Response