Koffie drinken in Middelburg tussen Kluitman boeken en Isings schoolplaten

 

isings-koffiehuis-1In de Lange Noordstraat in Middelburg is een koffiehuis te vinden met een bijzondere inrichting. Het interieur is aangekleed met oude schoolplaten van de bekende illustrator Isings, met oude boeken en antieke blikken. Maar wat vooral opvalt is een wand gevuld met honderden oude Kluitman kinderboeken.

Vorig jaar opende geschiedenisleraar Jurgen Vos zijn Koffiehuis Isings in dit pand, waar vroeger een antiquariaat gevestigd was. Behalve van de geurige koffie, taarten en andere heerlijkheden, kan er met enige regelmaat ook genoten worden van muziekoptredens.

isings-koffiehuis-2 isings-koffiehuis-3 isings-koffiehuis-4koffiehuis-isings-middelburgDe Lange Noordstraat met op de voorgrond links Koffiehuis Isings en rechts op de gevel een muurgedicht van stadsdichter J.H. Buma, die inspiratie vond in het monumentale oude postkantoor dat hier in de straat zit.

isings-koffiehuis-logo

Isings Koffiehuis, Lange Noordstraat 45, 4331 CB, Middelburg

 One Response to “Koffie drinken in Middelburg tussen Kluitman boeken en Isings schoolplaten”

  1. j flach schreef:

    heeft u nog dubbele,ik spaar ze ook

Leave a Response