Language & Art Gallery Tour – voor de vijfde maal in Rotterdam

gallery-tour-2016Samen met 20 Rotterdamse galeries en kunstinstellingen presenteert Poetry International van 8 tot en met 11 juni 2016 de vijfde Language & Art Gallery Tour.

Verspreid over de stad presenteren galeries ter gelegenheid van het 47e Poetry International Festival werk van beeldend kunstenaars voor wie de taal, het woord of de poëzie een belangrijke inspiratiebron is of deel uitmaakt van hun verrassende werk.

Kris kras door Rotterdam, te voet of op de fiets, ga je op zoek naar talige installaties, schilderijen, illustraties, kunstenaarsboeken en taalexperimenten van gerenommeerde kunstenaars en aanstormend talent. In de galeries worden de exposities afgewisseld met voordrachten en performances.

De opening van Language & Art 2016 is op zondag 5 juni om 15:30 uur in Kunsthal RotterdamLeave a Response