80e editie van de Boekenbeurs in Antwerp Expo

boekenbeurs-antwerpen-2016

Een feestelijke 80ste editie met intensieve beleving, retro herinneringen, toekomstgerichte initiatieven, wervelende auteurspodia en actieve interactie. Op het menu: veel boeken & auteurs, acts & inspiratie voor maanden vol leesplezier, literaire prijzen, verfrissende inzichten en tal van special guests. Tachtig wordt prachtig!

Het grootste evenement op boekengebied in België gaat weer van start. Deze beurs heeft een omvang van ca. 20.000m2, verdeeld over 4 hallen en wordt bezocht door zo’n 160.000 bezoekers per jaar. De Boekenbeurs is vooral gericht op het verkopen van boeken, maar wordt omlijst met talloze signeersessie, interviews met auteurs en andere activiteiten.

Ga op ontdekkingstocht in de 8 thema’s, stel je programma op maat samen en boek tijd voor een boek. Activi-tijd, Globali-tijd, Intimi-tijd, Spontani-tijd, Identi-tijd, Actuali-tijd, Authentici-tijd en Universi-tijd. Acht thema’s toegepast op fictie en non-fictie, op volwassen- en kinderboeken, op mannen en vrouwen. Kortom, voor elk wat wils.

boekenbeurs-thema-2016
Boekenbeurs | Maandag 31 oktober t/m vrijdag 11 november 2016 | Antwerp Expo |

boekenbeurs-druktehet kan soms wel wat druk zijn…Leave a Response