22e Dordtse Boekenmarkt op zondag 2 juli 2017

Zondag 2 juli is het al weer de 22e Dordtse Boekenmarkt. Van tien uur ’s-morgens tot half zes in de namiddag is de historische binnenstad van Dordrecht het gastvrije decor voor naar verwachting weer z’n 75.000 bezoekers.

Een lint van 550 boekenkramen slingert zich door de stad, onderbroken door ontspanning brengende terrassen en een opgewekt muzikaal en literair programma. Het thema van dit jaar is DESIGN. De supergrote boekenmarkt in Dordrecht heeft ook altijd een aantrekkelijk randprogramma met activiteiten en muziek. In het Dordrechts Museum wordt om 16.30 uur de winnaar van de ANV Debutantenprijs 2017 bekendgemaakt. Alle informatie over deelnemers en programma is te vinden op de website en in het programmaboekje dat tijdens de boekenmarkt gratis wordt verspreid.  


Leave a Response