Het Lezersfeest – Bibliotheek Rotterdam – 1 nov 2008

lezersfeest2008.jpg
Op zaterdag 1 november 2008 vindt de 12e editie plaats van het Lezersfeest plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

Vanaf 20.00 uur kunnen bezoekers op 5 podia, verdeeld over de begane grond tot en met de derde verdieping van de Centrale Bibliotheek Rotterdam, genieten van vele bekende en minder bekende schrijvers, dichters, striptekenaars, woordkunstenaars en signeersessies, maar ook van spannende surpriseacts, theater, muziek, voordrachten, cabaret en interviews.

Op 1 november kun je onder andere gaan kijken naar Harry Mulisch, Herman Brusselmans, Kees van Kooten, J.A. Deelder, Wanda Reisel, Tessa de Loo, Naema Tahir, Jan Siebelink, Elvin Post en Leon Verdonschot.

Update:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *