De Slegte Nieuwe Stijl gaat van start in Den Haag

slegte3.jpg

Boekhandelsketen De Slegte – bekend (en bij velen geliefd) van de ramsj en de tweedehands boeken – heeft een moeilijke tijd achter de rug. In september 2006 werden vier filialen gesloten, Alkmaar, Amersfoort, Breda en Dordrecht, waarvan er enkele nog maar net open waren. In 2007 volgden ook nog Turnhout en Kortrijk. Het was duidelijk dat er een flinke reorganisatie nodig was om het bedrijf op de been te houden.

Waren de resultaten daarvan op kleine schaal al merkbaar, o.a. bij de website en de online verkoop van tweedehands, nu gaat het ook tot uitdrukking komen in ‘het gezicht’ van de winkels.logo-deslegte.jpg

De eerste ‘De Slegte Nieuwe Stijl’ wordt de winkel aan de Spuistraat in Den Haag. Er komt een duidelijker indeling in verschillende ‘hoofdrubrieken en subrubrieken’ en de nieuwe aanwinsten worden beter gepresenteerd. Ook de styling van de winkels wordt wat vriendelijker.
Tijdens de verbouwing blijft de winkel geopend, maar de officiële opening vindt plaats op 15 november 2008.

  • Lees meer over de nieuwe opzet.
  • Het filiaal in Den Haag

slegte4.jpgOne Response to “De Slegte Nieuwe Stijl gaat van start in Den Haag”

  1. boekendingen schreef:

    Kijk hier voor foto’s van de nieuwe winkelinrichting.
    https://www.boekendingen.nl/wp-nieuws/?p=2537

Leave a Response