Rotterdamse Uitgeversbeurs – 15 nov 2008

Tijdens de tweede Rotterdamse Uitgeversbeurs presenteren zo’n twintig uitgevers in Rotterdam hun fondsen en najaarsaanbiedingen. Bovendien is er ook een gezamenlijk literair programma, waarin auteurs van onlangs gepubliceerde uitgaven een voordracht geven.rdambiblio13.jpg

Deze beurs vindt plaats op zaterdag 15 november 2008 van 13.00-17.00 uur in de hal van de Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam.

Maak kennis met de boeken van 010, Asoka, Brouwerij, Cool publishers, Donker, Dubois, Duo duo, Douane, Episode, Krakatau, Lemniscaat, NAi publishers, Onkruid en roos, Passionate/Bulkboek, Rede en verbeeldingskracht, Sea Urchin, Tortuca en Ziederis.

Programma van 12.00 – 13.00 uur: Twaalf bekende Rotterdammers lezen hun favoriete Rotterdamteksten voor.

van 13.00 – 16.00 uur: Gesprekken met schrijvers en uitgevers. Tussen de bedrijven door laten vijf columnisten hun licht schijnen op het thema ‘Rotterdam boekenstad, toekomstmuziek?’ en belicht een kenner enkele hoogtepunten uit de Rotterdamse uitgeefgeschiedenis.

En verder: Taxeren van uw Rotterdam-boeken, presentatie van het Rotterdamse Boekenweb en filmpjes van uitgeverijen rond hun uitgaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *