‘Mooiste vogelboeken’ bij Stadsarchief Deventer van 2 maart tot 24 april 2009

sab-vogelboeken.jpg
De Boekenweek komt er aan. Thema dit jaar is ‘Tjielp Tjielp: de literaire zoo’. Van 11 tot 21 maart staat het dier in de letteren centraal. Aanleiding voor het† Deventer SAB (Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek) om een aantal bijzondere vogelboeken te exposeren.

Onder de titel ‘Vreemde vogels: bijzondere vogelboeken uit het bezit van Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek (1400-1900)’† toont SAB haar mooiste vogelboeken: van prachtig geÔllustreerde ornithologische boeken, waaronder zeldzame werken uit het Verre Oosten, tot bijzondere 19e- eeuwse schoolboekjes en prenten.

De tentoonstelling vindt plaats tijdens openingstijden in de hal van SAB en loopt van 2 maart tot en met 24 april 2009.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *