Introductie nieuw model ‘Kindle’ e-book reader van Amazon op ma 9 febr. 2009

kindle2.jpgMaandag a.s. is er een persconferentie in (nota bene) de Morgan Library & Museum in New York, waar de baas van Amazon, Jeffrey P. Bezos, het nieuwe model van de succesvolle Kindle zal introduceren. De Kindle 2 zal een wat aantrekkelijker, minder hoekig uiterlijk hebben en een aanzienlijk sneller scherm.

Van het eerste model, dat een jaar geleden werd uitgebracht zouden er nu meer dan 500.000 verkocht zijn en is daarmee een veel groter succes geworden dan men verwachtte. Meer over het apparaat (nog oude model) en beschikbare boeken op de speciale Kindle-pagina bij Amazon.

Het is inmiddels wel duidelijk dat het ‘electronisch lezen’ aan een onstuitbare opmars is begonnen. Zijn de e-readers nog redelijk duur, het lezen op je mobiel wordt ook steeds aantrekkelijker. Betere schermpjes, makkelijker bediening (iPhone!) en Google die zijn ‘books’ toegankelijk maakt voor de mobile phones.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *