13e Lezersfeest – Bibliotheek Rotterdam – 7 nov 2009

lezersfeest-2009.jpg

Op 7 november 2009 vindt de 13e editie van het Lezersfeest plaats in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam.

Vanaf 20.00 uur geniet men op verschillende podia van bekende en onbekende auteurs, poëzie, spoken word, strips, muziek, theater, literair loungen en spannende surprise acts. Om 24.00 uur start het afsluitende dansfeest!

Met o.a. Nicci French, Thomas Rosenboom, Bart Chabot, Oboema Sesetokoe, Arthur Japin, Connie Palmen, Leon Verdonschot & Nico Dijkshoorn, Charlotte Mutsaers, Marieke van der Pol, Wilfried de Jong & Ernest van der Kwast, Rosita Steenbeek, Jean-Marc van Tol en Robert Vuijsje.

Een gedachte over “13e Lezersfeest – Bibliotheek Rotterdam – 7 nov 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *