Derde Rotterdamse Uitgeversbeurs op 15 nov. 2009

week-rotterdamse-boek-2009.jpg
Dit jaar vormt de Rotterdamse uitgeversbeurs de afsluiting van ‘Uitgegeven in Rotterdam’ – de week  van het Rotterdamse boek (7-15 november) die zich in acht Rotterdamse boekhandels afspeelt.

Op zondag 15 november presenteren twintig Rotterdamse uitgeverijen hun fonds aan het publiek. In de randprogrammering is speciale aandacht voor de nieuwe najaarsuitgaven: illustere stadgenoten lezen voor, het Rotterdammologisch Instituut gaat in op vragen over Rotterdamse boeken en Arie van der Ent en Aad Speksnijder praten met schrijvers en uitgevers.

Plaats en tijd: DRUB, Hal Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam. Zondag 15 november 2009, 11.00-17.00 uur.

Deelnemende uitgevers: Autoped, uitgeverij De Brouwerij, uitgeverij Douane, uitgeverij Duo/Duo, Lemniscaat, Openbook, Rede en Verbeeldingskracht, Tortuca, uitgeverij Ziederis

Een unieke samenwerking tussen uitgevers en boekhandelaren: een week lang worden in acht Rotterdamse boekhandels in samenwerking met acht Rotterdamse uitgeverijen speciale activiteiten rond het in Rotterdam uitgegeven boek georganiseerd. De Week van het Rotterdamse Boek wordt geopend tijdens het Lezersfeest in de Centrale Bibliotheek Rotterdam op zaterdag 7 november en afgesloten met de DRUB, de Derde Rotterdamse Uitgeversbeurs op zondag 15 november in de hal van de Centrale Bibliotheek.

Een gedachte over “Derde Rotterdamse Uitgeversbeurs op 15 nov. 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *