Kadotip 1 – ‘Earth – The biggest Atlas in the Universe’

atlas3.jpg

Voor de kaart-enthousiast, de verzamelaar, de luie-stoel-reiziger of gewoon voor wie van luxe houdt is er een prachtige, in leer gebonden atlas verschenen. Het formaat van deze uitgave is 61 x 47 cm in gesloten toestand en het gewicht is ruim 18 kg.

Gedetailleerde kaarten, geproduceerd door een internationaal team van kartografen, zijn de rode draad in deze atlas. Elk land op aarde is verder in detail beschreven met aandacht voor de geografie, geschiedenis, cultuur en andere unieke zaken. Het boek heeft 576 pagina’s met 800 foto’s en illustraties en 154 kaartpagina’s. Er zitten vier uitvouwbladen in met een breedte van 1,8 meter.

atlas1.jpgDit project is op touw gezet door de Australische uitgever Millennium House en wordt éénmalig uitgegeven in een oplage van 3000 exemplaren.

De Gold-edition, 1000 exemplaren, is alleen te koop via ’the Private Collections agency of Millennium House’.
De resterende 2000 exemplaren zijn als Blue-edition, over de hele wereld te koop.

In Nederland te zien en te koop bij Boekhandel Bert van der Heijden in Uden (voor 3600 euro) en bij reisboekhandel Pied a Terre (voor 2750 euro).
atlas2.jpgLeave a Response