Eppo van Nispen volgt Henk Kraima op bij de CPNB

eppo-van-nispen.jpg
Eppo van Nispen volgt Henk Kraima op bij de CPNB

Het bestuur van de Stichting CPNB heeft Eppo van Nispen per 1 juni 2010 benoemd tot directeur van de CPNB. Van Nispen wordt de opvolger van Henk Kraima, die de CPNB wegens prepensionering gaat verlaten.

Eppo van Nispen (1964) was ruim tien jaar lang werkzaam bij de TROS, laatstelijk als manager fictie en non-fictie. Daarna was hij hoofdredacteur van SBS. Sinds 2005 is hij bestuurder/directeur van de Stichting DOK in Delft, een op innovatie gerichte fusiestichting die zich bezig houdt met het uitlenen van kunst, boeken en andere media.

bron : Persbericht 17-12-2009

Zijn motto is ‘Op naar de sterren en daar voorbij’.


One Response to “Eppo van Nispen volgt Henk Kraima op bij de CPNB”

  1. wonderlijk dat eppo geboren is in 1964 dit werk gaat doen en de achternaam Nispen heeft henk opvolgt.
    Ooit vond ik een Henkie als halfbroer van mijn eega door een droom ik noemde het een wonder geboren iooit in de oorlog is hij geboren in Nispen nu gehuwd met iemand ( ik huwde ze) die geboren is in 1964
    ik heb er in mijn schriften veel over geschreven, hem wortels van bestaan gegeven die hij niet had.

    En nu dit op deze site voor boe
    kendingen te lezen , ja wonderlijk hoe taal transparant soms paralelle lijnen en transparantie laat zien in regels en namen als je echt even anders kijkt het driiedimensionale als het ware in regels kunt lezen tussen de regels door zou mijn overleden vader zeggen en ik beaam het , taal is de karakters herkennen en kennen die geschreven staan.
    Hoe subtiel ook een geoefend oog heeft er oog voor.

Leave a Response