COSMOX lanceert website ‘Boek op de Kaart’

boek-op-de-kaart.jpg

Webshop COSMOX lanceert vandaag het initiatief www.boekopdekaart.nl. Dit is een digitale plattegrond van Nederland, gebaseerd op Google Maps, dat middels symbolen laat zien op welke plaatsen boeken zich afspelen.

Navigeer met je muis door Google Maps en klik boek icons naar keuze aan. Na de klik verschijnt er een popup-window met alle informatie over het desbtreffende boek, overige locaties waar het verhaal zich afspeelt en realtime Twitter info. En natuurlijk een link naar COSMOX waar het betreffende boek besteld kan worden.

Lezers kunnen zelf via de site eenvoudig een boek aan een lokatie koppelen. Met de “BOEK TOEVOEGEN” button bovenaan de site kan je zoeken op titel of ISBN nummer. Vervolgens selecteer je het boek naar keuze en prik je het boek op de kaart.

cosmox-logo.jpg– COSMOX over zichzelf: Cosmox, gestart in 2006, is een snelgroeiende webwinkel met een assortiment van meer dan 500.000 producten op het gebied van boeken, CD’s, DVD’s en games. Bij Cosmox betaal je nooit verzendkosten, en Cosmox heeft daarmee een onderscheidende positie tussen de webwinkels. Daarnaast blijft Cosmox scherp in de prijsstelling van zijn producten. Cosmox voldoet aan de eisen van de officiële certificering van het Thuiswinkelwaarborg.



One Response to “COSMOX lanceert website ‘Boek op de Kaart’”

  1. www.ensafh.nl schreef:

    […] Lês fierder by Boekendingen […]

Leave a Response