Nieuwe ontmoetingsplaats voor aspirant schrijvers – www.prozaschrijven.nl

Voor al die duizenden mensen met de ambitie om schrijver te worden is er een nieuwe website – www.prozaschrijven.nl – waar zij lotgenoten kunnen ontmoeten en tips en informatie over het schrijfproces kunnen vinden.

prozaschrijven.jpgprozaschrijven.nl is een site die uit twee delen bestaat:

* Een openbaar gedeelte voor iedereen die wil schrijven en op zoek is naar tips en informatie over schrijven en begeleiding bij het voltooien van een manuscript.

* Een besloten gedeelte voor leden met een serieuze ambitie een eerste boek of kort verhaal te schrijven en te publiceren. Lidmaatschap geeft toegang tot de ontmoetingsplaats waar kennis, begeleiding, feedback van schrijfcollega’s, contact met andere aspirant schrijvers en inzicht in de werkwijze van uitgevers en bekende schrijvers bij elkaar komen.

Wie lid wordt (€ 120,- per jaar), kan gebruik maken van de adviezen van de schrijfdokter, een les volgen bij het cursusinstituut en zijn werk publiceren in het SchrijversCafé. Schrijfcollega’s en schrijfdocenten kunnen daar feedback op geven.

Op het schrijversplatform komen maandelijks interviews met aspirant schrijvers en gevestigde schrijvers die alles vertellen over hun schrijfproces.

www.prozaschrijven.nl is een initiatief van Inge Schouten, auteur en docent creatief schrijven. Zij wordt hierin ondersteund door uitgeverij De Arbeiderspers.



One Response to “Nieuwe ontmoetingsplaats voor aspirant schrijvers – www.prozaschrijven.nl”

  1. www.ensafh.nl schreef:

    […] Lês fierder by Boekendingen […]

Leave a Response