Het Nationaal Onderwijsmuseum wordt bedreigd in haar voortbestaan – onderteken de petitie !!

onderwijsmuseum-petitie.jpg

Het Nationaal Onderwijsmuseum wordt vanwege een ingrijpende bezuiniging met sluiting bedreigd. Als u vindt dat het moet blijven bestaan, kunt u op de website van het museum in Rotterdam een petitie ondertekenen.

Het Rotterdamse college van B&W maakte op 7 oktober 2010 bekend dat zij in het kader van grondige gemeentelijke bezuinigingen de subsidie voor het Nationaal Onderwijsmuseum in de komende vier jaar volledig wil afbouwen. Dit leidt er volgens de directie toe dat het museum de deuren zal moeten sluiten.

Het Nationaal Onderwijsmuseum bestaat sinds 1989. Het beheert een van de grootste onderwijshistorische collecties ter wereld.One Response to “Het Nationaal Onderwijsmuseum wordt bedreigd in haar voortbestaan – onderteken de petitie !!”

  1. […] Het Nationaal Onderwijsmuseum wordt bedreigd in haar voortbestaan – onderteken de petitie !! | Boekendingen… boekendingen.nl/wp-nieuws/?p=5056 – view page – cached Het Nationaal Onderwijsmuseum wordt bedreigd in haar voortbestaan – onderteken de petitie !! Tweets about this link […]

Leave a Response