14e editie van het Lezersfeest – Centrale Bibliotheek Rotterdam – 13 november 2010

lezersfeest-2010.jpg

Op zaterdag 13 november vindt de 14e editie van het Lezersfeest plaats. Wederom wordt de Centrale Bibliotheek Rotterdam omgetoverd tot een ware feestlocatie! Het programma belooft weer literaire hoogstandjes met o.a optredens van Ronald Giphart, Toon Tellegen, Ramsey Nasr en Nico Dijkshoorn. Dit jaar ook speciale aandacht voor onze zuiderburen, met o.a. Tom Lanoye, Kamagurka en Saskia de Coster.

lezersfeest-nrc.jpg

Op het NRC Boeken Podium gaat Pieter Steinz in gesprek met Franca Treur, Tom Lanoye, Annejet van der Zijl, Ramsey Nasr en Ernest van der Kwast.

Op het ‘Vlaamse Reuzen podium’ zijn er optredens van bekende en minder bekende schrijvers. Kamagurka, Saskia de Coster en Erik Vlaminck zijn hier al van de partij. De presentatie is in handen van Rick de Leeuw.

Uiteraard is er ook voldoende aandacht voor jong talent en speciale aandacht voor Twitteratuur, cartoontekenen en literair verantwoord loungen op Luiletterland.

lezersfeest-zone5300.jpg

Verder zijn er programma’s van Zone 5300, Poetry International, Hond & Wolf, Centrale Discotheek Rotterdam, Alliance Francaise, Goethe Institut en uitreikingen van de Tollens- en de Boek-delenprijs.

Uiteraard wordt de avond zoals altijd afgesloten met een spetterend dansfeest!

Kaarten zijn te koop via www.lezersfeest.nl en bij diverse verkooppunten.
Toegangsprijs bedraagt € 17,00 / bibliotheekleden, studenten en CJP’ers betalen € 14,50 / houders van een Rotterdampas betalen € 10,00.

Een gedachte over “14e editie van het Lezersfeest – Centrale Bibliotheek Rotterdam – 13 november 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *