Scryption opheffingsuitverkoop op 12/13 febr 2011

Vanaf 10 januari 2011 is het museum Scryption in Tilburg gesloten nadat de gemeente definitief besloot de subsidieverlening te stoppen. Alle inspanningen en steun- betuigingen om het voorgenomen besluit (zie bericht uit april 2010) aan te passen waren vergeefs.

scryption-opr-1.jpg

Op 12 en 13 februari houdt het Scryption opruiming en vindt de verkoop plaats van verschillende materialen zoals tentoonstellingsobjecten, kantoorinventaris, kantoormachines, perforators, inktflessen, boeken, meubilair etc. Voor verzamelaars een buitenkans!

De entree bedraagt die dagen € 3,00 en de entreegelden en de opbrengst van de verkoop komen ten goede aan het behoud van de collectie.
Het museum is beide dagen geopend van 11.00 -17.00 uur.

scryption-opr-2.jpg

Op 24 februari opent het Scryption nog een keer de deuren om iedereen te bedanken voor alle hulp en steun aan het Scryption. De receptie vindt plaats van 15.00 – 19.00 uur. De nieuwe organisatie npuntnul die een gedeelte van de activiteiten van het Scryption over gaat nemen zal acte de presence geven.

Een gedachte over “Scryption opheffingsuitverkoop op 12/13 febr 2011

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *